Piept la gratar cu legume

10.00 lei

Descriere

Piept la gratar cu legume

Mod de preparare

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura zeama de lamaie; se acopera si se lasa la frigider cateva ore, dar bine ar fi pana a doua zi.

Intr-un vas cu unt pe foc, se pun legumele fara sa fie dezghetate, se adauga 20ml vin alb, se lasa sa fiarba, iar dupa ce a scazut sosul, se condimenteaza cu sare si putin piper.

Bucatile de carne se pun pe gratarul de tefal, iar dupa ce se rumenesc pe ambele parti, se servesc pe farfurie, alaturi de legume.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piept la gratar cu legume”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *