Limba soacrei / rulouri de vinete si dovlecel

10.00 lei

Descriere

Limba soacrei / rulouri de vinete si dovlecel

Spalam vânata și dovlecelul, le stergem cu un prosop de hârtie, apoi le feliem cat de subtire putem (cam 1 cm).

Legumele pot fi pregătite pe gratar sau în ulei încins.

Eu am ales varianta de a le coace pe gratar. Sunt mai usor de digerat și cu mai putine calorii.

Incingem gratarul (tigaie) și punem feliile de vinete și dovlecel. Când prind cateva dungi maronii, le întoarcem apoi le scoatem pe un platou.

Le presaram cu sare si piper și le lăsăm să se răceasca.

Între timp pregatim sosul de maioneza /iaurt.

Zdrobim usturoiul și-l adaugăm în iaurt amestecand energic.

Ungem fiecare felie de dovlecel/vânătă cu putin sos, punem o felie de ardei și o frunza de patrunjel apoi rulăm strans.

Asezam pe platou și le pastram la rece până la servire.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Limba soacrei / rulouri de vinete si dovlecel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *