Gratar de pui cu garnitura de tapioca

10.00 lei

Descriere

Gratar de pui cu garnitura de tapioca

 

Mod de preparare

In primul rand se pune tapioca impreuna cu supa intr-un vas sa se umfle pentru 20 min., apoi se pune pe foc mic amestecand mereu pana se ingroasa, la sfarsit se adauga 1lingura ulei de masline,se amesteca apoi se lasa deoparte.

Pieptul feliat subtire, se pune intr-un castron,se adauga sare, piper, 1lingurita condimente, restul de ulei de masline si zeama de la o jumatate de lamaie; se amesteca bine sa patrunda aroma condimentelor in carne apoi se lasa deoparte 30min.

Se incinge gratarul, se pun bucatile de carne, dupa cateva minute se intorc iar acum se pun pe gratar si rondele de legume.

Dupa ce sunt facute si legumele si carnea, se serveste pe farfurie alaturi de tapioca.

Tapioca pe langa faptul ca este sanatoasa, are un gust deosebit in combinatie cu supa de pui si este o garnitura potrivita, asemeni orezului.