Gratar cu garnitura de cartofi copti

10.00 lei

Descriere

Gratar cu garnitura de cartofi copti

 

Se fierb cativa cartofi in coaja, intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt gata, se curata cu grija, se feliaza si se asaza intr-o tava cu hartie de copt. Se ung cu unt si se presara mirodenii: sare, piper, cimbru si se adauga peste ei putin cascaval ras. Se da tava la cuptorul preincalzit, cam 30 de minute sau pana se rumenesc.

Se pregateste ceafa de porc: se unge cu ulei fiecare bucata si se condimenteaza dupa gust. Eu am ales sare, piper negru macinat si cimbru.

Se pregatesc carnea si micii pe gratarul electric pana se rumenesc bine.

Cand sunt gata, se aranjeaza pe fiecare farfurie carnea de porc, mititeii, cativa cartofi copti si se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate marunt.

Pofta Buna!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gratar cu garnitura de cartofi copti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *