Dovlecei la gratar cu branza de caju si ierburi aromatice

10.00 lei

Descriere

Dovlecei la gratar cu branza de caju si ierburi aromatice

 

In caz de gratar in aer liber se procedeaza asa: se ia un borcanas cu ulei amestecat cu sare si usturoi pisat, o cutiuta cu branza de caju (sau alte nuci, dupa gust) si cativa dovlecei. Crema de caju poate fi amestecata cu putin usturoi sau ceva ceapa taiata marunt si ierburi proaspete: ceapa verde, busuioc, oregano, rozmarin, marar, patrunjel sau ce va place mai mult. Eu o fac putin mai sarata pentru dovlecei pentru ca imi place cum se potriveste cu dulceata lor. Pe masura ce se scot dovleceii de pe gratar, se ung cu uleiul pregatit (cat mai sunt inca fierbinti). Se intinde niste crema inainte de a fi mancati (nu cu mult inainte, ca sa nu se ingalbeneasca).

Facem parte din marea echipa COLTUC si ASOCIATII care are urmatoarele site-uri

RECUPERARE CREANTE http://coltucsiasociatii.ro/

CONSULTANTA IN AFACERI https://coltuc.ro/

MAGAZIN ONLINE AGRICOL http://produsedingospodarie.ro/

CASTIGA BANI DIN SERVICII https://fac-totum.ro/

MAGAZIN ONLINE PENTRU COPII https://mallcopii.ro/

MARKETPLACE TURISM DUPA COVID-19 https://turism-marketplace.ro/

UNICA BURSA DE PESTE FUNCTIONALA DIN ROMANIA http://bursa-peste.ro/

UNICULUI MAGAZIN ONLINE DE PRODUSE LA GRATAR

http://grataronline.ro/

Pe oricare dintre aceste site-uri va puteti face reclama gratuit Ne puteti scrie pe contact@coltucsiasociatii.ro