Ceafa la gratar cu legume

10.00 lei

Descriere

Ceafa la gratar cu legume

Mod de preparare

Feliile de carne se ung cu ulei si cu mirodeniile preferate, eu am pus boia dulce, cimbru, sare si piper negru macinat si se asaza pe gratarul electric, lasandu-le sa se rumeneasca bine.

Intre timp, se poate pregati garnitura. Amestecul de legume se rastoarna intr-o craticioara si se adauga peste el apa, cat sa-l acopere de grosimea a doua degete. Se adauga untul si uleiul, sare si delikat. Se lasa sa fiarba aprox 10 minute sau pana sunt gata (orezul s-a umflat). Eu am folosit amestec cu orez, mazare, ardei si porumb, care s-a fiert in aprox 10 minute, insa depinde de legumele de care dispune fiecare.

Pofta Buna!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceafa la gratar cu legume”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *