Burgeri cu sos

10.00 lei

Categorie: Etichetă:

Descriere

Burgeri cu sos

 

Mod de preparare

Carnea de vita se amesteca cu cea de porc, se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti. Se pun pe o farfurie.

In tigaie, punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul. Se lasa cate putin pe fiecare parte. (Eu am flosit 2 tigai pentru 8 bucati de burger, dar s-au restrans si am folosit dupa aceea doar o tigaie.)

Rosiile decojite le bagam in robotul de bucatarie, le facem pasta si punem rezultatul in tigaie. Se acopera si se lasa la foc mic sa fiarba circa 15 minute.

Pe fiecare burger, se pune cate o felie de cascaval, iar in sos, mai punem 2 felii maruntite.

Se lasa pe foc pana se topeste cascavalul, iar sosul devine gros.

Se serveste cu cartofi natur.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Burgeri cu sos”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *